Förbeställning

Vi erbjuder våra kunder möjligheten att förbeställa sina dröm sneakers och kläder. Sneakermarknaden och klädmarknaden är en komplex marknad där många produkter släpps hos auktoriserade återförsäljare och ofta tar slut snabbt. Därför erbjuder vi förbeställning på utvalda sneakers och kläder.


Processen ser ut så här: 

1. Du går in på www.schype.se och förbeställer produkten du är ute efter. 

2. Vi kontaktar våra leverantörer och söker efter någon med produkten på lager. Detta görs dagligen. 

3.När skorna hittats köper vi in dem till vårt kontor för kontroll av skick och autenticitet. Du meddelas via mejl när detta sker. 

4. Skorna kommer in till vårt lager och kontrolleras. 

5. Skorna skickas sedan till dig och du kan hämta dem på närmsta ombud inom 1-3 arbetsdagar. 

I genomsnitt tar det ca 14 arbetsdagar från att du har lagt din beställning tills du får hem din produkt, dock kan det variera beroende på modell och storlek. Om du vill veta statusen på din beställning, vänligen kontakta oss på contact.sc.hype@gmail.com med ditt ordernummer. 

Om du anser att det har tagit för lång tid för oss att hitta dina skor, kan du avbryta din beställning. För att göra detta, mejla contact.sc.hype@gmail.com med ditt namn, ordernummer och anledning. Om du väljer att avbryta din beställning efter att skorna har köpts in, tillkommer en hanteringsavgift på 300 SEK på det belopp som återbetalas. 

Om faktura har valts som betalningsmetod så kommer Klarna skicka ut fakturan när vi har skickat ut dina produkter.